ilahi

 

RADIO QUKOLLI

SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA MUSLIMAN
SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA SELAM ALEJKUM VLLAZER DHE MOTRA

 

 
Windows Media Player
     
 

Adem Ramadani - Duaja e nënës
Duaja e nënës
 
Mir se erdhe Ramazan
 
Gjithkund ka hy sherri
 
Kengo mor vella kuran
 
Dita e gjykimit
 
Dasma Islame
 
Pendimi
 
Shtratu im eshte dheu
 
Ezani
 
Arjete surja kijame
 
 

Adem Ramadani - Te duhemi per All-llah
Intro (pa muzik)  
Rrespekti ndaj prindërve  
Bashkëtorja në Islam  
Ti o Muhamet s.a.v.s  
Kaside për shehidin  
All-llahut rob sun ju bana  
Dunjaja qenka bosh  
Mëshira e All-llahut  
Të duhemi për All-llah  
Vdekja  
Vdekja (pa muzik)

 Allahumme ja rabbi
 
Erdh Resuli ne kete jete
 
O njeri o gabimtare  
Zoti na ka urdheru  

Shkoni n'xhami

 
Moj fatime  
Bënë punë të mira  
Ardhja e Resulullahut alejhiselam  
Ja Muhammed alejhiselam  
Mirë se erdhe Ramazan  

Pendimi

 
Varri  
Vdekja e Pejgamberit alejhiselam  
Vdekja  
Haxhi  
Lindja e Pejgamberit  
Ne rruge te shejtanit ti mos shko  
Perse loti  
T'lumit ju qe n'haxh udhetoni  
Vdekjen mos me harru  
Vdiq Hatixhja

  

Hyrje (Introduction)
Ejani t'besojmë
Sal-li Ja Rab-bi
Vetëm për Ty
If you ask me
Jetimi
Ç'është kështu me ne?
Koha e Injorancës
Kosovës
"Thirrje" (Monolog)Omer Bajram - Kthehu ti te zoti yt
Musliman gjithmon jemi
Jeta esht e shkurter
Ja Allah
Kujto diten
Kthehu ti te zoti yt
Femi i Palestines
Sikur fundi nuk egziston
 
Ah moj jet
 

  

Mensur Kadriu - Elhamdulilah
Elhamdulilah
Aman Ceshme
Bajram
Vdekja Pas nesh
Shehid
Allah Engjull
Kapu në ketë Litar
KuranMevludi dhe Ilahi ne gjuhen shqipë
Preokuoimet e të rinjëve-Radio dramë

 

  VIDEO  ILAHIE 

 

 

Ilahija
 
 
var ver = navigator.appName; if (ver == "Microsoft Internet Explorer") { document.write(''); }else{ document.write(''); } ax_length="128" field:value="Samy yusuf" field:id="value1" required="false">Samy yusuf
mother_small-video
 
Adem Ramadani
Live-video


Datenschutzerklärung
Kostenlose Homepage von Beepworld
 
Verantwortlich für den Inhalt dieser Seite ist ausschließlich der
Autor dieser Homepage, kontaktierbar über dieses Formular!